Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Maskinsnedkeri der udfører forarbejde og inventar

Hos Bredahl Kristensen ApS har vi eget maskinsnedkeri, hvor vi forarbejder forskellige former for byggematerialer efter bestilling eller i forbindelse med kundeopgaver. Dermed kan vi tilbyde skræddersyede løsninger, uanset om der er tale om noget helt nyt, eller der er tale om inventar i forbindelse med renovering af ældre ejendomme.

Alt fra en laboratoriebænk til forarbejdning af plader​

Vi er et moderne maskinsnedkeri, som har det rette udstyr, men vi bruger også helt traditionelle metoder, når vi forarbejder træ/plader. Det kan være ældre byggeri, gamle kirker eller fredede bygninger, som skal have nye vinduer. Men det kan også være byggeri, der er knapt så gammelt, hvor I ønsker, at det oprindelige udtryk bliver bibeholdt.

Vi kan stortset fremstille alt. Det kan være laboratorieinventar, renovering af kirkebænke eller forarbejdning af træ/plader.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud​

Vi tager gerne en drøftelse om dine ønsker og behov, hvor vi kommer med råd og vejledning. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud på det ønskede element, inventar eller interiør. Du kan ringe på telefon 47 56 34 00, eller du kan skrive til maskinsnedkeriet@ebkaps.dk for at aftale nærmere.​

Firmainfo

Bredahl Kristensen ApS

Tørslevvej 35

3630 Jægerspris


CVR: 81891613

Kontaktinfo

Telefon: 47 56 34 00

Fax: 47 56 34 19

E-mail: bbk@ebkaps.dk

Bredahl Kristensen ApS
Tørslevvej 35
3630 Jægerspris