Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Til- og ombygning for private og erhverv

Hos Bredahl Kristensen ApS laver vi alt inden for til- og ombygning for private og erhverv. Vi bygger til og bygger om, og vi bygger annekser, garager og udhuse. Vi hjælper med alt fra en lille carport til et stort gæsteanneks.

Mange muligheder for til- og ombygning​

Mange af vores kunder er familier, som har købt eller bygget et nyt hus, og som efter nogle år vælger at få opført en garage eller lignende. Det kan også være familier, som er vokset med børn og måske fællesbørn og pludseligt mangler plads og værelser til hele familien.

Omvendt kan det også være, at børnene er flyttet hjemmefra, og nu opstår der nye behov i huset. Nogle værelser kan lægges sammen, og måske skal stuen bygges større, så der bliver plads til alle børn og børnebørn med familie.​

Det kan også være, at I har fundet drømmehuset, som ligger godt, og som passer til jeres økonomi, men der er ikke plads nok til jer. Eller måske er det indrettet på en uheldig måde med bittesmå rum. I mange tilfælde kan vi ændre mere på et hus, end man tror.

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på en byggeopgave. Du kan skrive til os på bbk@ebkaps.dk, eller du kan ringe til os på telefon 47 56 34 00 hvor vi kan aftale et møde hvor priser og muligheder kan drøftes.

Firmainfo

Bredahl Kristensen ApS

Tørslevvej 35

3630 Jægerspris


CVR: 81891613

Kontaktinfo

Telefon: 47 56 34 00

Fax: 47 56 34 19

E-mail: bbk@ebkaps.dk

Bredahl Kristensen ApS
Tørslevvej 35
3630 Jægerspris